Started as an idea, evolved into a garment to help you discover the badass within Search
No products found...

WIN A GIFT CARD WITH A VALUE OF 100,- FOR MOTHER'S DAY

 • Posted on
 • By Editoral Office
 • 11
WIN A GIFT CARD WITH A VALUE OF 100,- FOR MOTHER'S DAY

WE SALUTE MOTHERS WORLDWIDE

Because they always know the right thing to say when you are going through a rough time. Because you are so proud to have her beautiful eyes or hands. Because she always knows what is on your mind. Because she is always there for you no matter what. The mothers in our lives makes us the women we are and the ones we are becoming. 

 

YOUR MOTHER DESERVES THE BEST.

Maybe it's not a mother, but a sister, grandmother, aunt or friends instead that act as a mother figure in your life. No matter who it is, we want to let all mothers know how special they are. Day in, day out. That's why we would love to read your stories about your mothers or mother figures. We will reward the most beautiful comment with a gift card of €100,-.

 

HOW TO WIN?

What to do to win this gift card? Sign up for the newsletter via the form below and tell us in the comments why your mom is the best! 

 

* required field
 

 

This giveaway ends on Sunday 14 May. The winner will be contacted by email, so make sure you subscribe for the newsletter.

Comments

 1. Kim van der Bilt Kim van der Bilt

  Mijn moeder niet alleen de beste moeder maar ook de beste vriendin die ik me kan wensen. Ze is zo sterk dat ze de wereld kan dragen, zo liefdevol en trots op haar kinderen. En hoewel ze alleenstaand en ziek is en het niet breed heeft, zal ze er altijd voor zorgen dat wij (mijn broer, ik en 2 zusjes) nooit iets te kort komen. Ik kan alleen maar hopen dat ik later net zo'n geweldige moeder wordt en dat wanneer het kan, de rollen zijn omgedraaid en ik voor haar kan zorgen <3

 2. Joyce Joyce

  Ik ben zó trots op m'n moeder. Ze is (op dr bijna 60e) gestart met sporten. 5 dagen in de week staat ze sochtends om 7u al in de sportschool :) Het leek dr niets, nu is ze er helemaal weg van. Samen hebben mooie sportoutfits geshopt, maar Iemamd die zo vaak sport moet toch ook echt jogha eens proberen! Ik weet zeker dat ik haar hier blij mee maak :)

 3. Nikita van den Ouden Nikita van den Ouden

  Mijn mama is de liefste, de beste en perfectste van allemaal. We delen alles met elkaar en kunnen elkaar alles vertellen. Ze is zo geweldig omdat ze altijd maar dan ook echt altijd voor me klaar staat. Ook als het even wat minder gaat is ze er altijd voor me. Met een zware rugoperatie een tijdje uit de running. De flinke zenuwpijnen zijn gelukkig verholpen, maar nog steeds soms veel pijn. Ik train met zwemmen 3x in de week wat voorgaande jaren 8x per week was, op nederlands nieveau. Sinds vorig jaar nu ook 2x op de atletiekbaan te vinden en ook 2x per week op mijn racefiets. Ze brengt me overal naartoe(ook papa), we gaan het hele land door voor wedstrijden. Met deze bon zouden we samen wat sporten op kunnen pakken, zou echt geweldig zijn. Maar natuurlijk wordt het iedereen gegund! ❤

 4. Patricia spacek Patricia spacek

  Lieve Jogha, wat een super mamatastische winactie is dit! Waarom mijn mama? Omdat ze gewoon echt een badass moeder is. Ze is zo krachtig, liefdevol, uniek, maar bovenal bijzonder. Ze staat altijd voor iedereen klaar en cijfert zichzelf altijd weg voor anderen. Ik zou haar daarom super graag in het zonnetje willen zetten en haar een keer op nummer 1 laten staan! Zo kan ze ook zelf zien hoe geweldig, sterk en super mooie vrouw ze is. Ik hou dan ook ontzettend veel van haar en gun haar de (fitste) wereld!

 5. Lukie Lukie

  Mijn moeder is de beste, de allerliefste en allergezelligste!!! We doen vaak leuke dingen, wat altijd heel gezellig is! Alleen moest ze een half jaar geleden jammer genoeg stoppen met sporten door blessures, maar ze wil het nu weer helemaal oppakken! Ik vind dat ze dit echt heel erg verdiend en dat ze dit een heel leuk kado zal vinden! Ze is gewoon geweldig!!!

 6. Zoe Zoe

  Mijn mom is het liefste ooit met het grootste hard voor mij en mijn zus. Na een moeilijke tijd de laaste 2 jaar heeft ze door meer passie en liefde getrokken dan ooit. Zonder haar zou ik niet zijn waar ij nu ben. ❤️

 7. Ineke Ineke

  Ze is de beste omdat ze altijd voor mij klaar staat! Zelf heeft ze een moeilijke tijd achter de rug en nu ze staat weer volop in het leven met dank aan het sporten dat haar positieve energie geeft. Ze is gemotiveerd en geeft ook anderen weer positieve energie.

 8. Ellen Ellen

  Alle moeders zijn uniek en beschikken over dosis power waar je u tegen zegt maar dat mijn moeder bijzonder is merk ik helemaal sinds ik zelf moeder ben. In mijn dochter zie ik mijn moeder en in mijn doen en laat herken ik mijn moeder. Mijn dochter dochter vind het heerlijk om bij haar te zijn als oppas oma en zijn echt 2 handen op 1 buik. Met deze bon zou ik haar verwennen zodat wij weer een moeder dochter moment kunnen hebben tijdens de yoga ❤️ Maar zoals alle mooie verhalen hier gun ik t iedereen!

 9. Anais b Anais b

  My mom is the best omdat ze altijd voor me klaar staat. We zien elkaar niet vaak en dat vind ik enorm jammer maar wanneer we afspreken om even bij te kletsen voelt het telkens als afspreken met mijn bestie. Want mijn mama is ook een beetje mijn bestie. Mams heeft me veel belangrijke levenslessen meegegeven waarvan de belangrijkste dat het leven veel te kort is en dat je moet genieten van elke dag alsof het je laatste is.

 10. Merel Merel

  Mijn moeder is de allerbeste en allerliefste, omdat ze me door alle moeilijke tijden heen trekt!

 11. Merel Merel

  Mijn moeder is de allerbeste en allerliefste, omdat ze me door alle moeilijke tijden heen trekt!

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »