Started as an idea, evolved into a garment to help you discover the badass within Zoeken
Geen producten gevonden...

American All Star: @bskyfitness

American All Star: @bskyfitness

Brianna Sky is meer dan een gewone personal trainer. Ze is ook nog eens een Amerikaanse online fitness coach die producten en diensten aanbiedt, variërend van recepten en workoutschema’s tot macrobegeleiding. En wat belangrijker is, Brianna is de belichaming van een badass chick!

Haar fit journey begon zo’n zes jaar geleden, en ze is nog steeds on the rise! Ze besloot haar ongezonde gewoontes te droppen, kreeg een nieuwe kijk op de wereld, een flinke dosis zelfvertrouwen, en dat maakt haar de perfecte Jogha Girl! Ze weet wie ze is, is trots op het lichaam dat ze opgebouwd heeft, en is niet bang om zichzelf te showen in haar toffe Jogha outfit!

1.Wat is volgens jou de definitie van een Jogha Girl?
 

Een vrouw die kracht, zelfvertrouwen, geluk en badassness uitstraalt!
 

 

2. Wat is jouw favoriete Jogha item, en waarom?
  

Ik ben verslaafd aan de Sports Bras! Ze zijn ondersteunend, comfortabel, en stijlvol!
 

 

3. Wat voor item zou jij graag zien in de nieuwe Jogha collectie?
 

Ik zou graag snapbacks willen zien. Als ik een bad hair day heb, of girlpower uit wil stralen, draag ik een snapback! En dan op naar het krachthonk in de gym… 


 


4. Wat is jouw favoriete sport?

Ik houd van gewichtheffen! Het heeft mijn hele lichaam getransformeerd, mijn zelfvertrouwen in de gym geboost, en mij kracht gegeven waarvan ik nooit had gedacht dat ik het in me zou hebben. Ik hoop dat meer meiden vastberaden met gewichten aan de slag gaan!
  

 

5. Long Tights of Active Leggings, en waarom?
 

Ik heb zelf een paar Active Leggings, en zou never ever meer zonder kunnen! Ze zijn flatterend en comfortabel, en het beste, ik hoef mij geen zorgen te maken over butt sweat haha!
 

 

Wil je meer zien en weten van Brianna? Check en volg haar op Instagram voor je dagelijkse dose of badassness!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »