Started as an idea, evolved into a garment to help you discover the badass within Zoeken
Geen producten gevonden...

@yolaforthewin over Jogha

@yolaforthewin over Jogha

Yola, beter bekent als @yolaforthewin op Instagram, is een gecertficeerde fitness trainer en vooral beroemd vanwege haar stalen abs! Maar die stalen abs komen niet uit een sprookje, want zij is een grote fan van CrossFit, bootcamp en bodycombat. Yes, we weten allemaal dat we keihard moeten werken om zo'n lichaam te krijgen en dat is precies wat Yola doet! Ze weet precies wat ze wil, werkt hard om haar doelen te behalen en in Jogha voelt zij zich nog meer een badass.

1. Wat zorgt er voor dat jij je een Jogha Girl voelt? 
Iedere keer als ik Jogha draag, voel ik mij awesome, confortabel en prettig. Ik kan het dan niet laten om voor mijn workout een paar foto's te maken. 

 

2. In wat voor type sportoutfit voel jij je het prettigst? 

Het prettigst voel ik mij in leggings, een mouwloos shirt of een croptop. Ik heb comfortabele en kwalitatieve sportkleding nodig als ik CrossFit doe. Ik hou er van om basics te dragen. 
 

3. Wat is je favoriete Jogha print of kleur en waarom? 
Ik hou van de kleur bordeaux. Ik heb elk item in deze kleur uit de Limitless Collectie, want je kunt deze kleur bijna met alles dragen! Zowel sport als casual, ik hou van deze kleur. Bijvoorbeeld: ik draag het bordeaux reversible jasje op een zwarte ripped skinny jeans of ik draag de bordeaux muscle tee op een highwaisted rok met daaronder Nikes. als ik de rok vervang door een legging ben ik klaar om naar de gym te gaan! 


4. Wat is voor jou de beste buikspieroefening?

Ik doe geen oefeningen die specifiek gericht zijn op buikspieren, maar als ik er een moet kiezen is het de tenen-naar-de-stang oefening. Dit is een bekende oefening uit de CrossFit en vereist een sterke core en goede controle. Als je deze oefening nog niet beheerst, dan kun je de knieen-naar-de-ellenbogen oefening doen, die eveneens goed is voor je core. Je moet deze oefening zeker een keer proberen!


5. Long Tight of Active Leggings en waarom? 

Active Leggings, zeker weten! Ik hou van een effen kleur en ik hou er ook van dat deze legging geen ritjes, touwtjes of andere dingen heeft die kunnen irriteren wanneer ik bezig bent met mijn workout. Als mijn vriend het zou toelaten, dan zou ik deze ook aantrekken naar een diner...


Wil je meer weten over Yola? Zorg er voor dat je haar op Instagram volgt voor een dagelijkse dosis abspiration!
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »