Started as an idea, evolved into a garment to help you discover the badass within Zoeken
Geen producten gevonden...

Jogha Girl: van Holland naar New York!

Jogha Girl: van Holland naar New York!

Elke dag zien wij weer zoveel mooie foto's van Jogha Girls wereldwijd en krijgen we zoveel feedback waar we ontzettend blij mee zijn. Daarom willen we jullie deze vrouwen zoveel mogelijk laten zien. Dit keer is het de beurt aan model Jamilla, inmiddels kennen jullie haar vast wel van bijna al onze campagnes! Ze is mooi, sportief en ontzettend lief! Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen op onze foto's. Model Jamilla Samson is bijna het boegbeeld van Jogha, en na Nederland te hebben veroverd gaat deze pretty lady naar New York! 

 

Wat betekent sporten voor jou?
Als ik in een positieve flow zit, betekent sporten voor mij een heerlijke boost voor lichaam en geest.  Toen ik actiever ben gaan sporten, merkte ik al snel dat mijn lichaam er meer gevormd van werd en strakker aanvoelde. Daardoor zit ik lekkerder in mijn vel en dat straal ik dan ook veel meer uit. Maar er zijn ook zeker weleens momenten, bijvoorbeeld na een griep, dat ik het lastig vind om het sporten weer op te pakken, een aanloopje van een aantal dagen heb ik dan zeker nodig om mezelf weer te motiveren. Uiteindelijk is sporten een belangrijk onderdeel van mijn werk, dus is dit ook een goede motivatie om het snel weer op te pakken.

 

Wat is volgens jou de definitie van een Jogha Girl?
Een Jogha Girl is naar mijn mening een vrouw die graag sport in een mooie outfit, waarin ze zich niet onzeker hoeft te voelen over dat haar legging doorschijnt tijdens haar workouts. We houden ervan om zelfverzekerd in de gym te staan met een goede outfit. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om een Jogha outfit te kiezen voordat je naar de gym gaat. Inmiddels heb ik al een hele verzameling aan outfits, waar ik heel blij mee ben. 

 

Wat voor soort sport beoefen je? Hoe vaak? Wat vind je er zo leuk aan?
Ik ben vaak te vinden in de gym, daar ben ik altijd druk in de weer met cardio-apparaten en oefeningen met lichaamsgewicht en lichte gewichten. Dit past het beste bij mij. Lekker solo, keihard Major Lazer op en knallen! 

 

Wat zorgt ervoor dat jij je een Jogha Girl voelt?
De gave outfits natuurlijk!! En dat ik model sta voor het merk ;-)

 

 

 

Wat vind jij dat jouw (influencer) rol is als je post op social media?
Ik post merendeel mijn werk / portfolio op social media omdat dit voor het modellenvak heel belangrijk is. Hoe meer volgers, des te meer te bereik voor klanten, hoe groter de verkoop van producten. Ik heb nog niet zoveel volgers, maar dat zal wel komen als ik meer in het buitenland ga werken. Ik hoop te kunnen uitdragen dat ik een positieve meid ben, plezier heb in wat ik doe en mensen kan inspireren hun doelen te bereiken.

 

Hoe wil jij andere vrouwen motiveren (op social media)?
Door te laten zien wie ik echt ben, en open en eerlijk te zijn. Dat heb ik in het verleden een aantal keer gedaan op social media en ik merkte dat dit gewaardeerd werd door een groot aantal volgers. 

 

Hoe ben jij gestart met jouw gezonde levensstijl?
Om eerlijk te zijn heeft mijn vriend (Jesse van Body and Mind Control) mij als eerste gemotiveerd om fitter te leven en meer te sporten. Daar had hij eigenlijk wel groot gelijk in. Daarvoor jogde ik sporadisch en had ik de gym verbannen.  Dat is nu wel veranderd. Daarnaast heb ik een atletische bouw en begon ik in te zien dat mijn lichaam perfect zou zijn voor sport shoots. Ook dat motiveerde mij enorm en ben ik nu inmiddels een #fitgirl. Maar wel eentje die houdt van een gebalanceerd leven, dus een wijntje en een bakje chips mag op z’n tijd ook zeker van mezelf.

 

Is jouw fit journey gemakkelijk verlopen of is het met flinke ups en downs gegaan?
Over het algemeen is mijn fit journey goed verlopen, hier en daar weleens een moment dat het iets minder gaat, maar uiteindelijk pak ik de draad weer op.

 

 

Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen van een van je volgers?
Af en toe deel ik een workout filmpje op Instagram of post ik een foto om mijn resultaten te laten zien waar ik hard voor heb getraind. Een volger stuurde mij naar aanleiding van deze posts een privébericht waarin ze aangaf dat ik haar had geïnspireerd  en ze nu ook een gezondere lifestyle is begonnen. Hoe cool is dat! Ik vond dat een heel mooi compliment.

Wat heb je als doel over 1/5/10 jaar?
Over een jaar vlieg ik heel de wereld rond voor gave modellenjobs en is New York my second home. Over 5 jaar zou ik het wel heel leuk vinden om mama te zijn en over 10 jaar hoop ik een eigen bedrijf te hebben (nog geen idee wat) te genieten van mijn vriend, kindjes en katten.. en af en toe hoop ik nog een leuke modellenjob te doen.

 

Deel je favoriete workout met ons!
Ik vind squatten heerlijk! Elke oefening met een sqautbeweging eigenlijk. Ik ben heel slecht in het onthouden van alle namen van oefeningen, maar zodra er aan de bilspieren worden gewerkt, ben ik happy.

 

Hoe vond je het om mee te werken aan de fotoshoots en hoe heb je dit ervaren?
De shoots van Jogha zijn altijd leuk. De modellen worden goed verzorgd, het eten is altijd lekker (voor modellen heeeeel belangrijk om een goede gezonde lunch te eten) de outfits zijn gaaf, de locaties zijn vernieuwend en het team is gewoon vlot en goed. Daar houd ik van.

 

Wat was je favoriete shoot en waarom?
Mijn favoriete shoot voor Jogha was de shoot in Amsterdam in studio 13, een ideale locatie met daglicht. De collectie sprong er daarom nog beter uit en we (de modellen) zagen er gewoon geweldig uit! Het resultaat was super mooi. Ik ben dan ook erg trots op deze foto's in mijn portfolio!

 

Volg Jamilla ook op Instagram om haar (New York) avonturen te volgen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »